Wat ik doe

Bruiloft

Elke bruiloft is uniek en speciaal op zijn eigen manier. Deze onvergetelijke momenten vast leggen op zorgvuldige en stijlvolle wijze is wat ik doe.

Toneel & Musical

Foto’s maken voor een toneelstuk of musical ziet er makkelijker uit dan het is. De juiste lens in de juiste positie waarbij het publiek zo min mogelijk last van moet hebben. Dit zijn zaken waar ik ervaring mee heb en ik kom graag jouw voorstelling vastleggen.

Outdoor Portret

Een mooie portret foto, een sfeervolle foto op een natuurlijk rijke locatie of een moderne shot in een stedelijke omgeving. Ik help je graag met bedenken van de compositie, het uitzoeken van de locatie en uiteraard het schieten en nabewerken van de foto.

Neem contact met mij op

Wessel Donkervoort

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Zoek jij een fotograaf met een flinke dosis enthousiasme, doortastendheid en kwalitatief hoogstaande foto’s? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Wessel en ik woon in Ede met mijn vrouw en twee kinderen. Al zo’n 15 jaar fotografeer ik er lustig op los en ik probeer altijd mijn camera mee te nemen omdat fotografie nu eenmaal in mijn bloed zit.

Bruidsreportages, musicals, dansvoorstellingen en outdoor portret fotografie is wat ik het leuk vind om te doen en bij elke foto die ik schiet probeer ik interessante en originele composities te bedenken. Dat in combinatie met goede voorbereiding en zorgvuldige nabewerking maken het ‘plaatje’ compleet.

Als dit verhaal je aanspreekt en als je wilt weten hoe ik jouw bruiloft of toneel opdracht zou aanpakken neem dan contact met mij op en dan kunnen we vrijblijvend verder praten.

Met vriendelijke groet,
Wessel